En resa till Magic City – Miami, Florida

Populärt kallad The Magic City, Miami, Florida, är en stad med många fantastiska turistattraktioner både konstgjorda och naturliga. Det är den plats där livet levs som om det vore en stor fest. Det första som du förmodligen bör göra är att innehålla din upphetsning, eftersom du helt enkelt inte kan se allt i Miami på ditt första besök. Staden är mystiskt på det sättet, och det håller dig kommer tillbaka för mer. Miami horisont glimmar med modern arkitektur, kändis hotell och flamboyant konstgallerier. De häpnadsväckande turkosa vatten och vita sandstränder gör det en dröm destination för människor som vill ha en legendarisk semester.

Den här artikeln innehåller alla de största beprövade platser att besöka för att få en smak av vad Miami har att erbjuda.

Art Deco

Din första stopp bör vara Art Deco Historic District på ocean drive, ett måste se. Ta en rundvandring i världens mest anmärkningsvärda arkitekturen i 1930. Du kan bara sicksack söderut mellan haven bilresa och Collins Avenue, där de mest imponerande byggnader kan hittas. Scarface fans kommer att vilja spara det bästa till sist; Den Carlyle är där filmen spelades in.

Little Havana

En av de bästa platserna i Miami för att uppleva den latinska kulturen är i lilla Havanna, den latinska hjärtat och själen i Miami. Gå i riktning mot Domino Park för vissa lokala färg, kommer du att märka att spanska är mer utbrett än engelska i det här området. Little Havana har flera souvenirbutiker och konst butiker så att du kan köpa godsaker på vägen. Du kan gå in i en cigarraffär och titta stogies som handen rullade, till en syn se riktigt. Ett bra sätt att uppleva den latinska kulturen i lilla Havanna är att stoppa genom den kulturella fredagen den månatliga konst och kultur evenemang. Glöm inte att prova den kubanska maten, det är helt utsökt.

Utforska Kultur

miami-childrens-museumNär ut på en kultur quest i Miami, du kommer inte bli besviken. Gör det till en vana att gå till museer som historia Miami och Judiska museet, Florida erbjuder en titt på Miami historia.

Den Arsht centrum för scenkonst är Miami älskade barn. Centret har två huvud vingar, en är operahuset och den andra är en konsertsal. Besök njuta modern dans, komedi och teaterproduktioner.

Även konstmuseer har en lockelse av sina egna, Perez konstmuseum i centrala Miami-området är ett flaggskepp museum presenterar 21-talets konst från hela världen.Denna toppmoderna Museet är öppet för allmänheten och är ett måste-besök. Om du är i samtida konst, kan museet för nutidskonst vara mer din hastighet. Månads galleriet visar lokal konst i dessa museer, medan mega händelse sätta samlare från hela världen.

Vizcaya Gardens

Besöker Vizcaya Museum and Gardens är nästan en saga upplevelse. Platsen kom till när en förmögen industriman vid namn James Deering skapat den mest spektakulära hem 1916. Han anställda 1000 personer för att bygga en fantastisk medelhavsstil villa, fylld med 15: e till 19: e talets konst och inredning.Huset och trädgården används nu för att visa upp konst.

De Vizcaya trädgårdar är hisnande; grönskan sträcker sig 10-hektar längs bukten. Den är perfekt för romantiska promenader, eller så kan du bara njuta av landskapet.

The Beach

miami-beach-i-need-somethingDen no. timmar av roliga aktiviteter Miami Beach kan erbjuda, är mycket mer än din totala semester. Du dyka, snorkla, kanot, kajak, sväva ovanpå vattnet och fiska allt du vill ha.Du bör definitivt boka en dag på stranden för att få ut det mesta av det. South Beach (aka SoBe) är där du bör definitivt börja, kan du även syn på en kändis här! Ta ett glas botten båttur till ön Queens, några av de bästa utsikterna över Miami är från vattnet. Det magiska staden ståtar också den enda undervattenspark i Amerika.

Byggnader

Miami natten är legendarisk, klubbar kan känna som om det är inte en plats för normala människor, men du kommer att komma förbi det. Ja, de är riktiga människor som går in där. Visst ser det ut som om de är alla redo för en fotosession. Du behöver inte vara rik eller ser ut som Tom Cruise att komma in där, du behöver bara förtroende. Det är en bra idé att ringa i förväg och boka era namn, så du behöver inte stå i kö. Kom bara ihåg att sätta dig dansskorna på eftersom du är på väg att ha tid av ditt liv.

Det finns en hel del kända barer i Miami, men det bästa stället att få en drink i hotell lounge. Hotellen använda poolområdet att kliva upp saker och en part bryter ut, till och med hotellets lobby kan vara höjdpunkten i din utekväll.

Den levande musikscen i Miami är begränsad, eftersom de låtar som styr south beach är latin och hip-hop. Du kanske kan fånga elektroniskt på klubbar i centrum, härliga jazz fläckar är inte så svårt att hitta. Tänk att få din skönhetssömn eftersom Miami är den mest sena timmar vänlig stad i USA, räknar med att vara uppe så sent som 05:00 och göra några minnen.