Den bevakade Sevärdheter i Teneriffa

Den största av Kanarieöarna i skärgården, och hem till vulkaniska stränder, året runt underbara vädret och massor av aktiviteter, Teneriffa erbjuder en GOB-smällde blandning av sol, nöje och en livlig festande scen. Saknas en resa till något av följande är uteslutet!

Besök till Masca

Uppdrag av majestätiska bergskedjor och kullar, och uppenbarligen klamra betänkligt på deras sidor, är den hundra år gamla byn Masca.

Barred från det liv och rörelse i den moderna civilisationen utanför dess gränser, denna pittoreska by i nordvästra delen av Teneriffa erbjuder en lugn miljö för en avkopplande och palats erfarenhet och harmonisk kommun med naturen.

Teide nationalpark

Hur kan en resa till den största naturliga ön Skärgårds vara komplett utan att besöka unworldly månlandskap av Teide nationalpark – en av de mest populära nationalparker i Spanien?

Väl inne är det avkopplande och imponerande landskap dvärgväxta av världens tredje största vulkan skjuter ut från jorden och med utsikt över Pico Viejo, en lokal kändis och den näst största vulkan på Kanarieöarna. Du kan uppleva Gud-liknande vy från toppen av vulkanen genom att ta en linbana.

Uppkallad som ett världsarv av UNESCO, de olika djur och växter i området, som består av 168 växtarter och hem för ett levande utbud av små ryggradslösa djur och fåglar, erbjuder en avkopplande atmosfär för en park besöks av 2,8 miljoner turister årligen.

Siam Park

Betraktas som en av världens topp-tio bästa vattenparker, spiller den thailändska-tema Siam Park våt med spännande erbjudanden som lovar adrenalin rusar, skriker forsande diabilder och rider som slutar i den stora våg pool.

Komplett med en mini-vattenpark och en guld sandstrand, den gigantiska våg pool erbjuder en avkopplande atmosfär för familjefester. Familjeaktiviteter inkluderar barnområde, en förlorad stad vatten fästning, en våg en plats och mycket mer. Lägg till detta de svindlande höga och thrillingly långa rider vatten, iconic 28 meter droppar och magen spottar tyngdlöshet whirlpools- Siam Park har dem alla!

Titta på delfiner och valar

GrindwaleVattnen nära Teneriffa erbjuder ett rikt marint liv, bäst av alla naturliga slingrande från förpackningar av grindvalar och flasknosdelfiner.

En resa till Teneriffa är ofullständig utan att ta båt utflykt till vattnen mellan La Gomera och Teneriffa där du är garanterad att upptäcka den bofasta befolkningen i flasknosdelfinen och grindvalar. Om detta inte är tillräckligt för dig, då kan du boka en otrolig upplevelse på Aquapark s delfinarium. Titta på naturliga show av dessa varelser i tystnaden i vattnet är verkligen en hjärtevärmande och avstressande upplevelse.

Pyramiderna i Guimar

De får inte stiga till höjderna av egyptiska pyramiderna, men Guimar pyramider fortfarande packa i hela mysteriet dessa stora monument har alltid gjort: som går tillbaka endast till den 19: e århundradet e.Kr., märkning riktningarna för både solstånden och på ett sätt som du kan uppleva en dubbel solnedgångar på dagen för sommarsolståndet!

Byggd av ren lavasten, dessa pyramider erbjuder en spännande syn mitt i den antika artefakter och vass fartyg spridda över den lugna parken grunder.

Jeep Safari

En öppen-top jeep safari i Teneriffa kan vara en av de få sätt du kan sammanfatta den magnifika panoramautsikt över den förlorade byn och dalen Masca, vulkaner i berget Teide, och dess taggiga klippor.

Ombord på rover för en resa genom det bergiga vägar mot en av de största vulkanen i världen. Resan tar dig förbi den högsta byn i Spanien, genom de kanariska tallskog innan den når magnifikt kolliderar landskapet i berget Teide. Det här är måste-göra stänga för din resa genom ön Teneriffa.